Specialhospitalet søger en social og sundhedshjælper/assistent

Vi søger en kollega, som har lyst til at hjælpe og støtte patienterne i forbindelse med deres træning og behandling på Specialhospitalet for Polio- og Ulykkespatienter.

Stillingen er fra 1. september 2019 med en ugentlig arbejdstid på 30 timer.

Hvad er Specialhospitalet?

Patientforeningerne PolioForeningen og UlykkesPatientForeningen driver Specialhospitalet, som er omfattet af Sundhedslovens § 79. Specialhospitalet består af en hovedafdeling med 45 ansatte i Rødovre og en mindre afdeling med 14 ansatte på MarselisborgCentret, Aarhus.

Vi yder specialiseret tværfaglig rehabilitering til patienter med følger efter polio, rygmarvsskade samt andre bevægelseshandicap som følge af en ulykke. Derudover samarbejder vi med kommuner omkring borgere, som har særligt komplicerede forløb.

Arbejdsopgaver

• At hjælpe patienterne i forbindelse med deres træning i specialhospitalets varmtvandsbassin og motionscenter, herunder af- og påklædning, personlig hygiejne, registrering af fremmøde, udlevering af træningsprogrammer og notatskrivning i elektronisk patientjournal.
• Deltage i holdtræning i samarbejde med terapeuter.
• Deltage på konference.
• Lifte patienter i forbindelse med træning i motionscenter, samt bassin.
• At udføre forskellige serviceopgaver i fysioterapien – herunder at assistere i forbindelse med den fysioterapeutiske behandling f.eks. udspænding, give varmepakninger, laserbehandling m.v.

Vi forventer at du er uddannet sosu. hjælper /assistent, og vi lægger vægt på, at du har: 
• gode samarbejdsevner og kan bevare overblikket i travle situationer.
• kendskab til sår, da flere af vores patienter er i risiko for at udvikling tryksår.
• erfaring med at hjælpe patienter/borgere med blære - og tarm problematikker, herunder stomi.
• lyst til at assistere patienter og fysioterapeuter vedr. træning i bassin.

Patienterne på specialhospitalet er svært fysisk handicappede og huset er indrettet med moderne liftsystemer over alt. Du må dog forvente, at jobbet kan være fysisk krævende indimellem.

Du skal kunne svømme og årligt deltage i et internt livredningskursus, for herefter at kunne udføre redningsopgaver i bassinet, hvis det skulle være nødvendigt. Du bidrager til det gode arbejdsmiljø og er med at sikre den samlede opgave løsning på Specialhospitalet.

Vi tilbyder

Vi tilbyder en stilling med en høj grad af frihed i et dynamisk hus, hvor omgangstonen er uformel. Arbejdstiden er 30 timer om ugen i tidsrummet kl. 7.45-17, mandag til fredag.

Du kommer til at samarbejde med andre sosu.hjæpere/assistenter, sygehjælpere, fysioterapeuter, ergoterapeuter, læger, psykologer, socialrådgivere, og sekretærer.

Ønsker du at høre nærmere, er du velkommen til at kontakte Ledende ergoterapeut Nana Rømer Jørgensen på tlf.: 22 13 79 05 eller Ledende fysioterapeut Mette Linding Bloch på 36 73 90 51.

Ansøgningen skal være Specialhospitalet i hænde senest 27.06. 2019. Du søger stillingen ved, at uploade din ansøgning, CV samt uddannelsesbevis via vores hjemmeside:

Ansøg stillingen

Ansøgningsfrist er d. 27. juni 2019 og vi forventer, at afholde ansættelsessamtaler tirsdag. 2. juli 2019.