Specialhospitalet søger fysioterapeut

Specialhospitalet for Polio– og Ulykkespatienter søger en fysioterapeut med interesse for tværfaglig rehabilitering og for patienter med kroniske smerter, multiple sygdomme og/eller multitraume.

Tiltrædelse er den 1. februar 2019 med arbejdssted i Rødovre. Stillingen er en fuldtidsstilling på 37 timer ugentligt eller efter aftale.

Hvad er Specialhospitalet?

Patientforeningerne PolioForeningen og UlykkesPatientForeningen driver Specialhospitalet som er omfattet af Sundhedslovens § 79.

Specialhospitalet består af en hovedafdeling med 45 ansatte i Rødovre og en afdeling med 14 ansatte på MarselisborgCentret, Aarhus. Vi er 23 fysioterapeuter – heraf 19 i Rødovre. Vi lægger særlig vægt på det tværfaglige arbejde. Vi prioriterer forskning højt og har flere ph.d.-projekter i gang.

Vi yder specialiseret tværfaglig rehabilitering til patienter med følger efter polio, rygmarvsskade samt andre bevægelseshandicap som følge af en ulykke. Derudover løser vi opgaver for kommuner omkring behandlings- og udredningsforløb til sygemeldte borgere, hvoraf de fleste er tilkendt ressourceforløb.

Vores rehabiliteringsforløb er kendetegnet ved, at vi arbejder i tværfaglige teams, hvor personalet har særlige, faglige kompetencer og specialiseret viden. Vi lægger derfor vægt på at tilbyde løbende kompetenceudvikling for alle vores medarbejdere.

Specialhospitalet er indrettet med specialindrettede træningsfaciliteter/behandlingsudstyr for, at vi kan tilbyde træning og behandling til personer med svære funktionsnedsættelser.

Du kommer til at samarbejde med ergoterapeuter, læger, psykologer, socialrådgivere, sygehjælpere, sosu.- hjælper/assistenter og sekretærer.

Vi tilbyder et selvstændigt og udfordrende job i et engageret, tværfagligt miljø præget af engagerede kolleger med høj faglighed, arbejdsglæde og lyst til udvikling af behandlingstilbuddet.

Dine hovedarbejdsopgaver

  • Du indgår i et tværfagligt team på specialhospitalet, hvor du tilrettelægger og udfører rehabiliteringsforløb i samarbejde med patienten og de øvrige faggrupper. Forløbet foregår bl.a. som individuelle forløb, på hold, i motionscenter/bassin og/eller som patientundervisning.
  • Derudover vil du indgå i en personalegruppe, der varetager opgaver for kommuner omkring behandlings- og udredningsforløb til sygemeldte borgere, hvoraf de fleste er tilkendt ressourceforløb. Borgere/patienter er henvist med blandende diagnoser og/eller kroniske smerter.

Dine kvalifikationer

  • Du er uddannet fysioterapeut og har mod/evner til at specialisere dig på et højt fagligt niveau
  • Du udviser et stort engagement og har lyst til at arbejde med en spændende og meget alsidig målgruppe
  • Du har gode samarbejdsevner, har fokus på kvalitet, er fleksibel og har lyst til tværfagligt samarbejde
  • Du kan arbejde selvstændigt i en organisation, som er i konstant udvikling
  • Du har erfaring med tværfaglige forløb med patienter/borgere med blandede diagnoser og patienter med kroniske smerter
  • Du har gerne erfaring med patienter/borgere der har brug for smertehåndtering, mindfulness og lign.

Kontakt

Du kan få øvrige oplysninger om stillingen ved at henvende dig til ledende fysioterapeut Mette Linding Bloch 36739051, eller ledende ergoterapeut Nana Rømer Jørgensen 22137905.

Sådan søger du stillingen

Ansøgningen skal være Specialhospitalet i hænde senest mandag den 26. nov. kl. 10.00. 

Vi forventer at holde ansættelsessamtaler onsdag den 5. dec. 2018.

Du bedes uploade din ansøgning, CV samt andre relevante dokumenter på linket nedenfor:

Ansøg stillingen