Specialhospitalet søger fysioterapeut

Specialhospitalet for Polio– og Ulykkespatienter søger en fysioterapeut med interesse for specialiseret rehabilitering.

Har du lyst til at arbejde i en unik non-profit sundhedsorganisation, som er førende inden for rehabilitering af polio- og ulykkespatienter? Brænder du for det kliniske arbejde og ser værdi i at gøre en forskel for den enkelte patient og pårørende gennem tværfaglige teams? Og er det attraktivt for dig at blive en del af en arbejdsplads, hvor udvikling samt efter- og videreuddannelse er i højsædet?

Så kan vi på Specialhospitalet for Polio- og UlykkesPatienter tilbyde en spændende mulighed som fysioterapeut i vores specialiserede rehabiliteringstilbud.

Om stillingen

Som fysioterapeut på specialhospitalet vil du blive tilknyttet et tværfagligt team og skal varetage den fysioterapeutiske genoptræning af patienter, som kommer med svære fysiske funktionsnedsættelser, der påvirker hele patientens livssituation. Du skal være indstillet på komplicerede forløb, som kræver meget af din faglighed og din evne til indgå i et tæt tværfagligt samarbejde. Derudover arbejder vi med online træningsforløb, som også kan blive en del af dine arbejdsopgaver.

Vores rehabiliteringsforløb er kendetegnet ved, at vi arbejder i tværfaglige teams, hvor personalet har særlige, faglige kompetencer og specialiseret viden. Vi lægger derfor vægt på at tilbyde løbende kompetenceudvikling.

De nærmeste kolleger er ergoterapeuter, læger, psykologer, socialrådgivere, sygehjælpere, sosu.- hjælpere/assistenter og sekretærer. Vi er 18 fysioterapeuter – heraf 15 i Rødovre, de sidste tre i vores afdeling i Aarhus.

Arbejdsopgaver

  • Indgå i et tværfagligt team, hvor du tilrettelægger og udfører rehabiliteringsforløb i tæt samarbejde med patienten og de øvrige faggrupper. Forløbet foregår bl.a. som individuelle forløb, på hold, i motionscenter/bassin og/eller som patientundervisning. Endvidere vil du skulle varetage genoptræning af monofaglige patienter.
  • Indgå i en personalegruppe, der varetager opgaver omkring behandlings- og udredningsforløb til sygemeldte borgere med blandende diagnoser og/eller kroniske smerter. De fleste er tilkendt ressourceforløb.
  • Superviseret funktion ift. vedligeholdende træning i vores motionscenter og bassin samt varetagelse af vedligeholdende træning på hold.
  • Online træning.

Kvalifikationer

  • Du er en solidt fagligt funderet fysioterapeut, der har mod på og evner til at specialisere dig på et højt fagligt niveau.
  • Du udviser et stort engagement og har lyst til at arbejde med en spændende og meget alsidig målgruppe.
  • Du har gode samarbejdsevner, har fokus på kvalitet, er fleksibel og har erfaring med og lyst til tværfagligt samarbejde.
  • Du har fokus på den rehabiliterende tilgang og evner at reflektere over givne interventioner i samarbejde med kollegaer, samt dokumentere herefter.
  • Du kan arbejde selvstændigt i en organisation, som er i konstant udvikling.
  • Du har erfaring med tværfaglige forløb med patienter/borgere, hvor kompleksiteten er høj f.eks. blandede diagnoser, patienter med kroniske smerter og evt. sociale problemstillinger.

Om os

Specialhospitalet ejes af PolioForeningen og UlykkesPatientForeningen og er omfattet af Sundhedsloven.

Hospitalets hovedopgave er at yde specialiseret rehabilitering til patienter med følger efter polio, rygmarvsskade samt til andre med et svært bevægelseshandicap som følge af en ulykke.

Du bliver en del af en organisation med omkring 120 dygtige og topengagerede ansatte, der har blik for, at det både skal være sjovt og udfordrende at gå på arbejde. Vi lægger vægt på at have et godt og uformelt arbejdsmiljø med gode muligheder for videreudvikling og efteruddannelse.

Ansøgning og ansættelse

Stillingen er en fuldtidsstilling på 37 timer ugentligt eller efter aftale. Tiltrædelse 1. marts 2021.

Arbejdsstedet er i Rødovre.

Der er ansøgningsfrist senest fredag den 15. januar kl. 10.00.

Vi forventer at holde ansættelsessamtaler torsdag den 28. januar 2021.

Vil du vide mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte ledende fysioterapeut Mette Linding Bloch 3673 9051, eller ledende ergoterapeut Nana Rømer Jørgensen 2213 7905.

Du bedes uploade din ansøgning, CV samt andre relevante dokumenter på linket nedenfor:

Ansøg stillingen