Specialhospitalet søger psykolog

Specialhospitalet for Polio- og Ulykkespatienter søger en psykolog med interesse for specialiseret rehabilitering. Tiltrædelse den 1. marts 2021 med arbejdssted i Rødovre. Stillingen er på 37 timer ugentligt.

Har du lyst til at arbejde i en unik non-profit sundhedsorganisation, som er førende inden for rehabilitering af polio- og ulykkespatienter? Brænder du for det kliniske arbejde og ser værdi i at gøre en forskel for den enkelte patient og pårørende gennem tværfaglige teams? Og er det attraktivt for dig at blive en del af en arbejdsplads, hvor udvikling samt efter- og videreuddannelse er i højsædet?

Så kan vi på Specialhospitalet for Polio- og Ulykkespatienter tilbyde en spændende mulighed som psykolog i vores specialiserede rehabiliteringstilbud.

Om stillingen

Som psykolog kommer du til at indgå i vores tværfaglige team, hvor du skal varetage den psykologfaglige indsats til specialhospitalets patienter. Dine nærmeste kollegaer er speciallæger, fysioterapeuter, ergoterapeuter, socialrådgivere, sosu-hjælpere/assistenter og sekretærer.

Du kommer til at arbejde selvstændigt og vil blive udfordret i et engageret miljø med meget høj grad af faglighed.

Vi er på nuværende tidspunkt to kliniske psykologer – én i Rødovre og en i Aarhus. Herudover er der på specialhospitalet ansat to psykologer i forskerstillinger samt én i foreningsregi.

Stillingen vil være tilknyttet vores Rødovre afdeling.

Arbejdsopgaver

  • Indgå i tværfaglige teams med patienten i centrum
  • Individuelle samtaleforløb for patienter visiteret til Specialhospitalet
  • Deltage i sparring og tværfaglige konferencermed øvrige behandlere
  • Psykoedukation i grupper og undervisning på webinar
  • Deltage i forskningsbaserede projekter

Kvalifikationer 

  • Du er uddannet cand.psych., gerne med autorisation og erfaring inden for tværfaglig rehabilitering
  • Du kan trække faglige tråde fra den kognitive terapi herunder kendskab og gerne erfaring med terapiformer som ACT (acceptance and commitment therapy og/eller Compassion Focused therapy)
  • Du har interesse for og gerne erfaring med traumebehandling og sundhedspsykologiske problemstillinger herunder psykologisk smertehåndtering
  • Du trives med udfordrende patientforløb, hvor hovedopgaven er samarbejde om fælles målsætning for rehabiliteringsforløbet

Om os

Specialhospitalet ejes af PolioForeningen og UlykkesPatientForeningen og er omfattet af Sundhedsloven. Hospitalets hovedopgave er at yde specialiseret rehabilitering til patienter med følger efter polio, rygmarvsskade samt til andre med et svært bevægelseshandicap som følge af en ulykke.

Du bliver en del af en organisation med omkring 120 dygtige og topengagerede ansatte, der har blik for, at det både skal være sjovt og udfordrende at gå på arbejde. Vi lægger vægt på at have et godt og uformelt arbejdsmiljø med gode muligheder for videreudvikling og efteruddannelse.

Ansøgning og ansættelse

Stillingen er i udgangspunktet 37 timer pr. uge, kan dog forhandles. Tiltrædelse 1. marts 2021.

Der er ansøgningsfrist d. 13.01.2021 kl. 12. Vi forventer at holde samtaler torsdag d. 21. januar 2021.

Vil du vide mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte psykolog Linette Hartvig 3673 9068, ledende ergoterapeut Nana Rømer Jørgensen 2213 7905 eller ledende fysioterapeut Mette Bloch 3673 9051.

Upload ansøgning

 Ansøgningen skal uploades her