Specialhospitalet søger social og sundhedshjælper/assistent

Vi søger en kollega, som har lyst til at hjælpe og støtte patienterne i forbindelse med deres træning og behandling på Specialhospitalet for Polio- og Ulykkespatienter.

Stillingen er fra 1. september 2019 med en ugentlig arbejdstid på 30 timer.

Hvad er Specialhospitalet?

Patientforeningerne PolioForeningen og UlykkesPatientForeningen driver Specialhospitalet, som er omfattet af Sundhedslovens § 79. Specialhospitalet består af en hovedafdeling med 45 ansatte i Rødovre og en mindre afdeling med 14 ansatte på MarselisborgCentret, Aarhus.

Vi yder specialiseret tværfaglig rehabilitering til patienter med følger efter polio, rygmarvsskade samt andre bevægelseshandicap som følge af en ulykke. Derudover samarbejder vi med kommuner omkring borgere, som har særligt komplicerede forløb.

Arbejdsopgaver

• At hjælpe patienterne i forbindelse med deres træning i specialhospitalets varmtvandsbassin og motionscenter, herunder af- og påklædning, personlig hygiejne, registrering af fremmøde, udlevering af træningsprogrammer og notatskrivning i elektronisk patientjournal.
• Deltage i holdtræning i samarbejde med terapeuter.
• Deltage på konference.
• Lifte patienter i forbindelse med træning i motionscenter, samt bassin.
• At udføre forskellige serviceopgaver i fysioterapien – herunder at assistere i forbindelse med den fysioterapeutiske behandling f.eks. udspænding, give varmepakninger, laserbehandling m.v.

Vil du læse mere om krav til jobbet og ansøge stillingen?

Læs mere om jobbet og ansøg her