Gå til hovedindhold

Er du pårørende

Vi ønsker i specialhospitalet at have et tæt samarbejde med dig, som er pårørende.

Et langvarigt forløb efter et piskesmældstraume kan påvirke dig både psykisk og socialt. Som piskesmældsskadet kan du derfor have glæde af behandling hos en psykolog.

Som pårørende til en patient på specialhospitalet ønsker vi, at du oplever, at du både bliver inddraget, som den ressource du er i forhold til din pårørendes rehabiliteringsforløb, og at du samtidig har mulighed for at modtage støtte til rollen som pårørende.

Vi ønsker i specialhospitalet at have et tæt samarbejde med dig, som er pårørende. Vi opfordrer dig til at deltage i de lægesamtaler og tværfaglige samtaler, som patienter på specialhospitalet indkaldes til.

Du vil også blive tilbudt at deltage i patientens rehabiliteringsforløb og eventuelle undervisning.

Du kan benytte specialhospitalets kantine, og er patienten på rehabiliteringsophold, har du som pårørende mulighed for at overnatte sammen med patienten i vores patientlejligheder.

Hvis du er pårørende til en patient på rehabiliteringsophold, vil du blive tilbudt en samtale med UlykkesPatientForeningen og PolioForeningens psykolog, Mette Nyrup.

Som pårørende har du også mulighed for at deltage i en netværksgruppe for pårørende. Du kan finde mere information om dette på UlykkesPatientForeningens hjemmeside eller på PolioForeningens hjemmeside.