Specialhospitalet som arbejdsplads

Vi lægger vægt på tværfaglighed, gensidig respekt og anerkendelse. For os er det vigtigt, at den enkelte medarbejder trives, og derfor har vi fokus på godt samarbejde, udvikling af den enkelte medarbejder og videreuddannelse.

Som medarbejder på Specialhospitalet for Polio- og UlykkesPatienter arbejder du tværfagligt, engageret og effektivt for patienterne. Du får et arbejde med væsentlige humanistiske dimensioner, samtidig med at du kan blive udfordret og ikke mindst udvikle dig.

Vi er meget fokuserede på at opretholde engagement og helhedssyn i en kultur præget af anerkendelse, respekt og arbejdsglæde i bred forstand. Dine kommende kolleger er både virkelig dygtige og meget hjælpsomme. Ledelsen er særdeles opmærksom på, at du som medarbejder skal have ansvar og kompetence til selv at præge dit arbejde.

Kompetenceudvikling

Dygtige medarbejdere har også brug for at blive klogere – så vi har afsat betydelige midler til efteruddannelse og deltagelse i kurser og konferencer i ind- og udland. Vi er ikke lønførende men tilstræber at følge et offentligt lønniveau.