Gå til hovedindhold

Til dig, der er ny patient

Læs her, hvad der sker, når du bliver henvist til specialhospitalet.

En patient i receptionen.

Du kan blive henvist via en læge til specialhospitalet.

Når vi modtager din henvisning, vil vi i første omgang drøfte din henvisning på vores visitation.

Her vurderer vi, om du tilhører vores målgruppe, og om der er brug for en specialiseret indsats jf. vores retningslinjer aftalt i vores driftsoverenskomst.

Godkendes henvisningen, vil du blive indkaldt til en lægesamtale med en af vores fire speciallæger.

Du modtager et brev i din e-Boks sammen med en e-mail med et link til et samtykkeskema og et spørgeskema, som vi vil bede dig om at have udfyldt inden lægesamtalen. Det giver lægen mulighed for at forberede sig grundigt, inden du kommer til lægeundersøgelsen.

Ved lægeundersøgelsen vurderer lægen, om du skal tilbydes forløb i specialhospitalet, om du skal udredes yderligere, eller om vi ikke kan hjælpe dig her i hospitalet.

Følg med i din E-journal på sundhed.dk

Et forløb i specialhospitalet er skræddersyet til den enkelte patient, og det bygger på en tværfaglig vurdering hvilke faggrupper, som kan hjælpe dig, og hvordan dit forløb skal sammensættes.

Du kan følge med i, hvad faggrupperne skriver i din journal ved at logge på sundhed.dk, hvor du kan finde dine journalnotater.

Du vil altid få tildelt en kontaktperson, som du kan ringe til eller henvende dig til med spørgsmål, når du er til behandling i huset.

Livsroller

Læs her om livsroller og se det skema, du som ny patient vil blive bedt om at udfylde.

Læs mere